Вижда се, че всички ги е страх да поемат управлението, защото

...
Вижда се, че всички ги е страх да поемат управлението, защото
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Всички се страхуват да поемат управлението


" Вижда се, че всички ги е боязън да поемат ръководството, тъй като стартират да усещат с кожата си, че ще има проблеми, които не са по техните сили. Второто е - да се отърве ГЕРБ от горещия картоф, само че и " Продължаваме промяната " го подритват в другата посока. Проблемът е в страха, в неможенето и в това да се пробута горещият картоф на различен. Политиката не е единствено копнеж, доста мераклии има ". Това сподели пред БНР Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в, водач на " Движение 21 ", някогашен народен представител.

Според нея много хора считат, че с политика се занимават хора, които не могат с друго да си вадят хляба: " Има още малко време по този начин да считат. После ще се свършат мераклиите за депутати, подсигурявам ви. Има едни, които преди 9 септември доста са се натискали, след това в Народния съд са им отрязали главите ".

" Проблемът не е, че постоянно вършим избори, а че нямаме решение на проблемите си. Ниската изборна интензивност е белег, че хората не виждан хора, които да решат уравнението. Сериозните хора, които биха могли да решат ръководството, не желаят някой, който нищо не схваща, да им прави кастинг ", счита тя.

По думите ѝ ГЕРБ не са покачили електората си, само че резервират електоралния корпус с позициите на партията в локалната власт: " Тези позиции ще изтекат следващата година на локалните избори ".

Дончева дефинира като феномен на тези избори това, че ПП изсмуква Демократична България в огромните градове: " Демократична България е качило гласовете си, само че те не са хомогенно ситуирана партия. Къде са отишли гласовете на градската десница? Гласовете на Политическа партия в София и Пловдив са гласовете на градската десница, която по принцип е за Демократична България. Ако са недоволни от своите, тъй като са влезнали в колаборация с Българска социалистическа партия, за какво търсят опция в Политическа партия, които бяха в същата коалиция? Нямам отговор. Очевидно лоялността към партията им е изтъняла ".

Българска социалистическа партия се свива като политическо посланичество, уточни лидерката на " Движение 21 " и добави: " Дълго време Българска социалистическа партия беше монополист на лявото пространство и всичко, което се конструираше, беше Българска социалистическа партия и присъдружни. Проблемите на лявото пространство започнаха при Сергей Станишев. Той завеща проблеми във връзка с очистване на лидерския капацитет. Политиката на Корнелия Нинова е противоестествена. Трябва да се направи нов политически план вляво. Това би трябвало да се случи до идващите избори ".

Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в разяснява, че никъде по света няма такава позиция като на Стефан Янев, че е подготвен да влезе в коалиция с всеки. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР